A3


"Uw ideeën worden vertaald in Licht.”

Sinds 1993 vertegenwoordigen we een aantal internationale topmerken waar wij erg trots op zijn: Baltensweiler, Tunto, Anour, Meljac en sinds kort Woolthing.
Daarnaast zijn wij dealer van grote A-merken zoals Modular, Deltalight, Iguzzini, Kreon.

“Licht, de vierde dimensie in de Architectuur.”

Wij helpen u graag met het maken van uw lichtplan. We steken graag de koppen bij elkaar en zorgen wij voor een uniek en bijzonder lichtplan dat volledig past in de sfeer die u graag wilt hebben. Want volgens sommigen is Licht de vierde dimensie in de architectuur..
Als lichtadviseur treden wij onafhankelijk op, waarbij wij uw ideeën vertalen van architectuur naar Licht.  

Door onze jarenlange ervaring zijn wij niet alleen ter zake kundig, maar weten wij ook heel goed wat er speelt op het gebied van trends, design en techniek. Aan de hand van uw wensen, denken wij graag met u mee en weten wij kwaliteit en comfort goed te combineren.

Oog voor detail staat bij ons hoog in het vaandel!

Functionaliteit meets design

Zo snappen wij heel goed dat licht niet alleen functioneel moet zijn, verlichting kan bijdragen aan elke mood en in elke setting. In de projecten die wij mogen uitvoeren voor u, streven wij dan ook naar consistentie in materialen, vormen en lichtkleur. Maar bovenal zijn wij altijd opzoek naar merken die in uw interieur exclusiviteit zullen uitstralen en kwalitatief zijn.

 

 

 

 Facebook logoinstagram logolinkedin logopinterest logo