De LED elektrobeurs: waarom?

tuktukcasambiHet beursseizoen is in volle gang. Unifit staat als Casambi Smart Lighting partner binnenkort op de LED en Elektrobeurs. Waarom vinden we deze beurs van belang? Alle informatie is toch al online te vinden? 

Ontmoeten
Daar zijn een aantal redenen voor. Ten eerste staat Unifit voor een persoonlijke benadering, gebaseerd op maatwerk. Dat kan alleen als we onze klanten goed kennen. Daarom nemen we graag de tijd ze te ontmoeten. 

Integratie
De tweede is deze. De LED en lichtsector heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld. Er vindt een steeds grotere integratie van domotica, lichtplanning en interieurarchitectuur plaats. Domotica, waaronder Smart Lighting speelt een steeds grotere rol.  De klant zal zich daarop orienteren voor hij een keus maakt, en daarbij advies inwinnen.

Uitwisselen
De interieurarchitect wordt dus geacht meer te weten van de technische mogelijkheden en hun toepassing dan vroeger. En met het toenemen van het belang van techniek binnen het interieurdesign heeft ook de installateur een nieuwe plaats gekregen. Hem/haar wordt vaak om advies gevraagd, als het gaat om het kiezen en implementeren van de technische oplossing. 

Het is dus van essentieel belang dat deze beroepsgroepen kennis elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan en kennis uitwisselen. En dat gebeurt op beurzen als deze. Niet alleen zijn er de productstands waar men kennis kan maken met diverse producten; er worden ook seminars georganiseerd en lezingen gegeven. Er zijn demonstraties en overal is ruimte om elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. 

Missie
En dat sluit naadloos aan bij de missie van Unifit. Met Casambi specialist Louk Blok aan de ene en interieurarchitect (specialisatie Licht) Colien Snaak aan de andere kant slaan we graag een brug tussen de diverse disciplines. Of u nu langskomt als architect, als eindklant of als installateur, u vindt een luisterend oor en antwoord op uw vragen. Leg uw casus voor en we geven graag advies vanuit diverse invalshoeken. Voor de beste oplossing voor uw project! 

Dus:
wij staan op 13 en 14 november op de

LED en Elektrobeurs in Den Bosch. 
Komt u langs, als onze gast?
Registreer u dan hieronder 
met code 19UNIFIT

  Registratie LED Elektrobeurs