Meld je aan voor de ARC Interieur Award

0136 ARC categorie r interieur a

De jury zoekt een interieurproject dat zich onderscheidt door een geslaagde synthese van gebruik, techniek en esthetiek.  Belangrijk voor een goed interieurontwerp is het welzijn van de gebruiker. In hoeverre zijn de wensen en gebruikers vertaald in het ontwerp? Verder let de jury op de samenhang met de architectuur en andere disciplines. Duurzaamheid, gebruikte materialen en technieken en  esthetiek zijn doorslaggevende factoren.   

Lees verder

GLUE Amsterdam: meld je aan als deelnemer!

glue2

"GLUE Amsterdam connected by design" vindt dit jaar plaats van 16 t / m 19 september 2021. Dan openen deelnemers hun deuren voor collega's en designliefhebbers op allerlei bijzondere locaties in de stad. Velen voegen er ook iets bijzonders aan toe, zoals een lezing of debat, een tentoonstelling, een workshop, een rondleiding, een designfietsroute of een netwerkevent.et overkoepelende GLUE-thema is 'The City is ours', geïnspireerd door het feit dat we steeds minder reizen en er steeds minder toeristen naar Amsterdam komen, waardoor de stad weer van ons wordt.

Lees verder

Een Red Dot Award voor de LINIJA van Baltensweiler!

 

LINIjA is een stijvol hanglampsysteem van Baltensweiler in een tijdloze stijl, uitgevoerd in aluminium en zwart aluminium. Met dit eenvoudige en zeer functionele ontwerp heeft de armatuur al indruk gemaakt bij de Plus X Award, ICONIC Innovation Award en de German Design Award. Het systeem is nu bekroond met een Red Dot Award.

Lees verder

Nieuw van Meljac: Solaris schakelaars

Solaris schakelaars: de nieuwste ontwerpen van Marc Newson voor Meljac. In chroom en messing. Ambachtelijk maatwerk uit de eigen workshops in Frankrijk.
Een prachtige finishing touch voor uw interieur. 

Kijk voor meer Meljac hier

IRIO S van Baltensweiler is er nu ook in zwart

 

Of het nu werken, lezen of gewoon gezellig samenzijn is, de IRIO vloerlamp is voor elke situatie geschikt. Doordat deze lamp over magnetisch verstelbare koppen beschikt past u de sfeer in de kamer aan in een handomdraai. 
De IRIO is verkrijgbaar in de kleuren aluminium en klassiek tijdloos zwart. Beide varianten zijn verkrijgbaar met 2700 Kelvin en met dimm-to-warm (DTW) 

U kunt deze aanschaffen bij onze dealers. Bent u een dealer? Dan kunt u terecht bij ons bestelportaal.

Welkom op de volgende Casambi Smart Lighting cursusdag

Cursusdag Casambi Smartlighting

U bent van harte welkom op de volgende Casambi Cursusdag. Tijdens deze cursusdag gaat u zelf, onder deskundige begeleiding, met Casambi aan de slag.

Onderwerpen:

 • Installeren van het netwerk 
 • Configureren van het netwerk via de App 
 • Beheer van het netwerk (ook op afstand) 
 • Automatiseren (timers, sensoren, daglicht ritmes) 
 • Aansluiten op bestaande systemen.

Na afloop kunt u zelfstandig een Casambi netwerk aanbevelen, specificeren, installeren, configureren en beheren. U komt ook in aanmerking voor aanbeveling bij onze klanten.

De kosten van deze dag bedragen 450,-. Lunch en materialen zijn inbegrepen: u dient alleen een smartphone of tablet mee te nemen.

We kunnen vanwege corona alleen cursusdagen organiseren voor kleine groepjes (maximaal 4) Daardoor zijn de komende cursusdagen al vol. Wilt u worden geinformeerd als er weer data bekend zijn? Klik hier.

Heeft u vragen? Bel ons op op 033 247 03 41 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Contact
 • Gildenstraat 14
  3861 RG Nijkerk NL
  T 033 247 03 41
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.