Een interieur uitgelicht

Lichtval bepaalt wat we zien en hoe we het zien. Het bepaalt de sfeer en de beleving, de aandachtspunten en de focus. Hierdoor kan een interieur compleet veranderen door het in een ander licht te zetten. 

Onze interieurarchitect Colien Snaak heeft bij een familie van kunstliefhebbers de verlichting opnieuw ontworpen. Hier ziet u wat een verschil dit maakt. 

Meer weten over lichtadviezen? Klik hier

Focus

Rechts: de spotjes lichten precies op de juiste plek het juiste item uit. De spots zijn bovendien van hoge kwaliteit (95 CRI), waardoor de kleuren van de kunst werken precies goed worden weergegeven. 

De lichtrails zijn smart: de spots kunnen daardoor individueel worden bediend met behulp van een app. 

De gebruikte rails zijn van Buschfeld.  

De smart lighting sofware is van Casambi

Integratie

LIchtsystemen kunnen een echt onderdeel worden van het interieur. Deze rails sluiten aan bij de donkere lijnen in de deur.  Gang en tussendeur vormen daardoor een geheel. Hierdoor wordt ook de zichtlijn benadrukt waardoor de ruimte rustiger en groter aanvoelt. 

Voor
Voor
Na
Na

Uitnodigen tot gebruik

De ruimte heeft geen accenten, en wordt alleen verlicht door daglicht. Hij oogt daardoor nogal vlak. Door met sfeervol én functioneel licht de mogeljkheden van de ruimte te accentueren ontstaat een uitnodigende sfeer. Wie zou hier niet graag aanschuiven?

Voor
Voor
Na
Na

Rondleiding

Op onderstaande video krijgt u een rondleiding door het appartement zodat u ziet hoe alle elementen samenkomen tot één geheel. 

Dit zijn een paar voorbeelden. Wilt u meer weten?