Uw verlichting echt slim aansturen? Dat doet u zo!

Het slim aansturen van verlichting is enorm in opkomst. De reden daarvoor ligt voor de hand: het maakt een ruimte veel flexibeler in het gebruik. 

Licht kan eenvoudig worden aangepast aan een bepaalde situatie. Met één druk op de knop is het geregeld. Zo hebben we laatst het bedrijfsrestaurant van een groot bedrijf, waar vaak verschillende activiteiten plaats vinden, voorzien van slimme verlichting. Zonder problemen, gebruik makend van de basisinstallatie. 

En nu kan het licht in die ruimte eenvoudig door de klant worden aangepast aan de situatie. Of het nu tijd is voor een hapje, voor een cursus, of voor een vergadering. Handig!
Maar... alleen als een slimme lichtoplossing meer problemen oplost dan ze oplevert.

Storingen zijn uit den boze. De klant moet de oplossing eenvoudig kunnen gebruiken, en zich ermee op zijn gemak voelen. De installatie moet snel en simpel verlopen.
En extra draden zijn niet wenselijk: in veel gebouwen is het leggen van extra kabels lastig of zelfs verboden. 

Daarom werken we met Casambi!

Doordat het Bluetooth gebruikt in plaats van wifi is het veel minder storingsgevoelig dan andere oplossingen.
Het kan vanaf iedere tablet of smartphone worden aangestuurd. En er zijn geen kabels nodig: een stopcontact is voldoende.

Het is daarnaast eenvoudig te installeren en het werkt samen met alle lichtbronnen. Hierdoor is het een hele flexibele oplossing. Tenslotte is de bediening reuze simpel. Een gratis app spoort via de bluetoothverbinding de lampen in de omgeving op. Die kunnen worden toegevoegd. Vanaf nu kunnen ze worden aangestuurd via deze smartphone.

Resultaat!

En nu wordt het echt leuk: u kunt samen met de klant in de app allerlei configuraties ('scenes') samenstellen en opslaan. En die kunnen vanaf nu worden geactiveerd.
Waar is het tijd voor? Wat voor licht is er nodig? Met één klik op de smartphone is het geregeld! 

 Meer weten over Casambi? Wij nodigen u graag uit voor onze volgende kennismakingsworkshop! 

Meld u aan om op de hoogte te worden gehouden