Wij verwelkomen een nieuw lid van ons team!

 IMG 0878

Mogen we even voorstellen?
Pepijn Meijer!

Ons team is uitgebreid met een tweede accountmanager: Pepijn Meijer.
Pepijn komt uit de randstad maar woont momenteel in Zutphen met zijn partner. Hij past goed in het Unifit team: hij heeft net als wij een passie voor alles wat het leven mooi maakt. Hij houdt van koken, uit eten gaan en van reizen. Hij houdt ook van sport: zoals voetbal, tennis en fietsen en snowboarden.

Hij komt uit de verlichtingsbranche en kent onze producten goed: hij heeft ze jaren verkocht. Hij weet dus wat er bij komt kijken. Hij zal onze klanten graag helpen om de juiste producten te selecteren, of te assisteren met eventuele problemen: zowel logistiek als technisch. 

Pepijn is tenslotte ook goed bekend met Casambi Smart Lighting. Hij zal onze klanten dus ook op dit gebied ondersteunen. 

Wij wensen hem veel succes!

 

Prijs voor Anour

germandesignaward

 Anour heeft dit jaar een German Design Award gewonnen in de categorie 'Excellent product design' voor hun F model.
We feliciteren hen van harte!

We gaan naar de IMM in Keulen!

Dia1

Unifit staat ook dit jaar, samen met partners Buschfeld en Baltensweiler, klaar op de IMM in Keulen.

Deze beurs wordt gehouden van 13 tot 19 januari. Het is één van de grootste interieurdesign beurzen van Europa. We kunnen u dan ook veel inspiratie, unieke producten, netwerkplezier en nieuwe contacten garanderen! U vindt ons bij Buschfeld en Baltensweiler op de eerste verdieping boven de Design Post. 

Kijk voor meer informatie op  https://www.imm-cologne.com/ 

Prijs voor Casambi!

casambiprijs2

De Professional Lighting Design convention heeft afgelopen zaterdag een PLD Recognition Award voor "beste partner in de industrie" uitgereikt aan Casambi. Met deze prijs erkent de conventie dat  Casambi inzicht heeft in het werk en de ambities van de verlichtingsontwerper. Dat blijkt uit de waardevolle tools die Casambi heeft ontwikkeld, die de lichtdesigner nog meer mogeljkheden geven om bij te dragen aan succesvolle architecturale projecten. 

casambiprijs

 

 

Unifit onderschrijft deze prijs van harte. Niet voor niets zijn we al jaren de nederlandse partner van Casambi! Gefeliciteerd! 

Nieuwe Casambi Unit: de CBU-A2D

CBU ASD2

 

 

 

 

 

Een nieuw product van Casambi Smart Lighting. De CBU-A2D is een Casambi 2 channel 0-10V/DALI controller. Deze Casambi driver kan meerdere Smart LIghting functies combineren in een Casambi netwerk combineren. Denk aan het dimmen van tunable white LED. Of  het aansturen van verlichting op basis van DALI-sensors voor aanwezigheid of daglicht. Meer Casambi? Kijk op casambi.nl

Buschfeld viert jubileum met een geweldig LookBook

buschfeldstarrysky

Onze leverancier Buschfeld is 30 jaar. In deze periode hebben ze geweldige lichtsystemen ontwikkeld. Hun laatste versie, Sense System, is mooi, slim, praktisch, veelvormig en veelkleurig, Het maakt veel mogelijk voor onze klanten! Voor hun 30 jarig jubileum hebben ze een inspirerend LookBook uitgegeven. Foto's, interviews, tips: dit mag je niet missen. 

Klik hier 

Wilt u liever de papieren versie ontvangen? Klik dan hier

Meljac start met zeefdruk technieken

Sinds kort is het mogelijk het fraaie schakelateriaal van Meljac te versieren met letters, afbeeldingen en zelfs foto's. Dit gebeurt via zeefdruk. Het is een techniek met zeer veel mogelijkheden, die het hoogwaardige materiaal van uw schakelbehuizingen niet aantast. U kunt nu uw eigen aanduidingen, symbolen en afbeeldingen kiezen, en laat ze printen op Meljac materiaal. 

Hieronder vindt u een paar voorbeelden:

serigraphie impression

Overlijden oprichter Meljac André Bousquet

André BOUSQUET

 MELJAC verloor zijn stamvader, André Bousquet, op 12 februari 2019. Deze visionaire en charismatische ondernemer heeft zijn sporen verdiend met zijn dynamiek en passie voor Franse ambachten, maar ook met zijn grote hart. 

Alle teams zijn getroffen door dit plotselinge verlies. Maar 24 jaar na de oprichting zijn er 70 medewerkers met het Meljac DNA. Zij zullen zich met enthousiasme en passie blijven inzetten voor Meljac.

Jean-Michel Lagarde, Managing Director sinds 4 jaar, heeft veel geleerd van zijn nauwe samenwerking met André Bousquet. Deze heeft zijn passie voor het product, de menselijke waarden, en de wens om het merk te laten stralen aan hem doorgegeven. 

Lees meer over André Bousquet