De Linia : een nieuw systeem van Baltensweiler

Linia lichtsysteem boven een tafel

 

LINIjA is een hanglampsysteem in een tijdloze stijl, uitgevoerd in aluminium. Het bestaat uit een rail waaraan hanglampen en spots kunnen worden bevestigd (maximaal 10). Door de uitstekende lichtkwaliteit en kleurweergave, gecombineerd met verblindingsbescherming, is dit systeem ideaal voor tafels en toonbanken. De bijbehorende transformator is al in de rails geïntegreerd.

Flexibel

Het lichtsysteem is flexibel en daardoor zeer geschikt voor bijvoorbeeld uitschuiftafels. De spots en hanglampen kunnen eenvoudig langs de rails worden verschoven. De hanglampen zijn ook in de hoogte verstelbaar. Doordat ze niet verblinden kunnen ze hoog hangen zonder dat dat problemen geeft. De ideale hoogte is ca. 70 - 80 cm boven de tafel. De hanglampen kunnen individueel worden bediend. Een eenvoudige draai schakelt ze aan en uit. Ze beschikken over twee helderheidsniveaus (100% en 15%).

Er zijn vier verschillende raillengtes beschikbaar: 90 cm, 140 cm, 190 cm, 240 cm. Voor langere tafels kan de rail door middel van een railconnector worden verlengd. De rail kan direct aan het plafond worden gemonteerd, maar ook lager worden opgehangen.

Nieuwsgierig? Neem contact op!