Onze Casambi workshops zijn verbeterd: maak kennis met de nieuwe opzet

In deze Corona tijd hebben we gekozen voor een nieuwe opzet voor onze workshops die ook beter aansluit aan bij de wensen van onze klanten.

Het blijkt dat er eigenlijk vraag is naar twee verschillende workshops: ten eerste een kennismakings workshop voor mensen die het product eventueel willen meenemen in hun project. Zij willen graag inzicht krijgen in de mogelijkheden van het product.
Daarnaast blijkt er vraag te bestaan naar  een hands-on technische cursus voor mensen die Casambi willen kunnen installeren en configureren. Zij willen graag de diepte in, zodat ze het product tot in detail begrijpen en succesvol kunnen toepassen.

Online introductie

27378885728 c3cf4bb83b c

Dus: wilt u kennis maken met het product Casambi? De gratis introductie workshop staat nu online in vijf heldere video's.  U kunt met de handleiding en de demo omgeving de software ook zelf uitproberen. Zo krijgt u een goed beeld.

Hands-on cursusdag

casambi cursusdag

Wilt u hands-on aan de slag met Casambi zodat u de oplossing leert installeren en configureren? Meld u aan voor de volgende hands-on cursusdag : deze is op 5 oktober in Nijkerk. Deze dag wordt verzorgd door een gediplomeerde ervaren trainer. Hardware en verlichting zijn aanwezig zodat u met een echt Casambi netwerk kunt oefenen.  Alles wat u mee moet nemen is een opgeladen tablet of telefoon.
Aan het eind van de cursus heeft u Casambi in de vingers en kunt u ermee aan de slag. U ontvangt van ons een Casambi certificaat en u komt in aanmerking voor een vermelding op onze website en werkzaamheden bij onze klanten. Met onze support uiteraard!