Future Lighting: de mogelijkheden van verlichting zijn veel groter (en kosten effectiever!) dan u denkt.

buschfeld2

 


Future Lighting is het enige B2B-evenement dat zich richt op de hele lichtketen in Nederland en Vlaanderen. Dat wil zeggen dat het relevant is voor alle betrokken groepen: gebouwbeheerders, facilitair managers, adviseurs, architecten en installateurs. Dit wordt bereikt door samen te werken met de NSVV, de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde, en  Belgische partners IBE-BIV en Groen Licht Vlaanderen. Samen staan ​​ze garant voor een interessant tweedaags contentprogramma.

Op deze conferentie gaan we samen op zoek naar een nieuwe synergie tussen doelen en middelen, om te komen tot duurzamere en socialere verlichting in de toekomst. In de keynote wordt een creatief gesprek over stedelijk licht gestart doordat we samen beleven wat licht kan doen.  In de sessies komen onderwerpen aan de orde als: de integratie van sensoren in uw lichtsysteem, of het toevoegen van UV licht in verband met gezondheidswinst. 

Bent u geinspireerd door de mogelijkheden? Dan laten wij u graag op onze stand zien hoe u ze kunt realiseren via ons gebruiksvriendelijke lichtgewicht en draadloos Casambi smart lighting systeem.

Mogen wij u verwachten als onze gast? Meld u dan aan voor gratis kaarten. Wij zien uit naar uw komst. 

aanmelden