https://www.high-endrolex.com/9

OVER ONS

Unifit zet al vele jaren het werk van architecten en interieur architecten in het juiste licht.

Wij beschikken over de ervaring, de materialen, de leveranciers, het netwerk en de kennis om uw project optimaal tot leven te brengen.

Kwaliteit creativiteit eenvoud

De verlichtingsoplossingen van Unifit zijn erop gericht u optimaal te laten genieten van uw omgeving.

Om dit te bereiken kiezen we voor kwalitatief uitstekende producten. Deze worden creatief én met kennis van zaken geïmplementeerd.

Geholpen door vele jaren ervaring, een uitgebreid netwerk en onze partners

Zodat u een unieke oplossing heeft, waar u dagelijks blij van wordt!

Colien Snaak

Colien is vanaf het begin (1994) de lichtadviseur en architect van Unifit. Daarmee is ze verantwoordelijk voor het lichtadvies en de lichtplannen die wij maken voor onze klanten: architecten en interieurarchitecten. 

Colien is architectonisch vormgever (afgestudeerd aan de Rietveld Academie). Dit zorgt ervoor dat in haar werk de diverse schalen van het ruimtelijk ontwerp (gebruik, inrichtingselementen, interieur én architectuur) worden betrokken. Context, sfeer, functionaliteit én techniek worden op een creatieve manier samengebracht tot een logisch geheel.

c.snaak@unifit.nl

LOUK blok

Louk Blok is de accountmanager en projectbegeleider binnen Unifit. Al vanaf 1990 helpt hij klanten bij het realiseren van hun verlichtingsoplossingen.

Louk onderhoudt het netwerk van Unifit, waardoor we altijd kunnen beschikken over de beste materialen, betrouwbare leveranciers en vakmensen op allerlei gebied.

Voor Louk als ervaren accountmanager staat u als klant centraal. Door zijn vele jaren ervaring kan hij snel inschatten waar voor u de kansen en mogelijkheden liggen en hoe we die het beste voor u kunnen realiseren.

l.blok@unifit.nl

PETER NUMMERDOR

Peter Nummerdor is de techneut van het team en het logistieke brein. Daarom kunt u bij hem terecht als u vragen hebt of als we u ergens mee kunnen assisteren. 

Peter heeft een technische achtergrond en is een van onze Casambi Smart Lighting specialisten. Ook vragen over onze andere producten behandelt hij graag.

info@unifit.nl

WOUDY HAVERHOEK

Woudy Haverhoek is op de eerste plaats onze commercieel medewerker binnendienst. Ook is zij u graag van dienst bij supportvragen.

Daarnaast is de orderafhandeling bij haar in goede handen. 

info@unifit.nl 

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    info@unifit.nl

  • KVK  08067233
    BTW NL808944125B01

https://www.high-endrolex.com/9

https://www.high-endrolex.com/9