https://www.high-endrolex.com/9

Meljac en domotica - een gouden combinatie voor de horeca

Het thema van de EquipHotel-show van dit jaar was "bewuste gastvrijheid". Onderdeel daarvan was hoe energie te besparen zonder de ervaring van de klant te veranderen. Daarbij werd vooral gekeken naar domotica, zoals smart lighting.

Smart Lighting maakt het gemakkelijk verlichting te optimaliseren. Tegelijkertijd vermindert het verspilling van energie, door het gebruik van sensoren, en het ondersteunen van daylight harvesting. Unifit levert smart lighting van het merk Casambi

Veel  horecagelegenheden waren op zoek naar de beste oplossingen om prestatie en elegantie te combineren en kwamen daarom uit bij Meljac. In de domotica-ruimte op de stand van MELJAC konden bezoekers voorbeeldscenario's uitproberen met behulp van messing bedieningspanelen met elegante afwerkingen. Er waren  voorbeelden van stukken gemaakt voor iconische hotels als Le Meurice, het Mandarin Oriental en het Hôtel Richer de Belleval.

equiphotel meljac hotellerie collection personnalisation

MELJAC heeft veel oplossingen voor de horeca, waaronder  maatwerk of op maat gemaakte modellen. De behuizingen kunnen worden aangepast voor gebruik met alle domoticasystemen op de markt. Denk aan bedieningspanelen voor airconditioning, toegangscontrole, audio of intercomsystemen. Het is mogelijk om de behuizingen perfect op elkaar en de ruimte af te stemmen, terwijl je vrij blijft om de technologie te kiezen die het beste past.

equiphotel domotique meljac crestron

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    info@unifit.nl

  • KVK  08067233
    BTW NL808944125B01

https://www.high-endrolex.com/9

https://www.high-endrolex.com/9