https://www.high-endrolex.com/9

Optica: goed gericht licht voor welzijn en comfort

Verlichting kan een bron van gemak en comfort zijn, maar ook van ongemak en irritatie. Verkeerd gericht licht kan verblinden en daardoor de gebruikers van de ruimte hinderen. Het maakt de ogen moe en lezen of werken moeizaam.  Dit is eenvoudig op te lossen door het toepassen van optieken: d.w.z. reflectoren of lenzen.

Onze leveranciers doen dat.

Linear Optics - Tunto Lighting

 

Zo levert Tunto haar Curve Pendant met liniaire optieken, waarmee de lichtbundel heel precies wordt gericht. Deze worden gecombineerd met lenzen die werken als diffusers. Hierdoor ontstaat een zacht maar toch effectief licht dat niet verblindt.  

IRIO Leuchtenfamilie 726x726 726x726

 

Baltensweiler levert diverse modellen met lenzen naar keuze. Zoals deze IRIO. De kop van de IRIO kan traploos versteld worden door de toepassing van magneten. Daarnaast kan hij geleverd worden met lenzen waardoor de lichtbundel eenvoudig kan worden gericht. Dit maakt de lamp ideaal als staande lamp én als leeslamp. 

 

 

 Systemen als de LINIjA hebben reflectoren die verblinding voorkomen. Daarom kan het systeem bijvoorbeeld heel goed boven een toonbank worden gebruikt.
De spot is draai- en zwenkbaar, kan vrij langs de rail bewegen,  en heeft een afstelmogelijkheid aan de bovenkant van de lichtbron. 

 csm buschfeld SenseSystem in48 pend48 ledstrip led line ninety five S op38862 5fd90e4761 1

 

 

 Ten slotte: de lichtsystemen van Buschfeld maken het plaatsen en aansturen van verlichting eenvoudig. Door het gebruik van Soraa lichtbronnen is het licht van hoge kwaliteit. Daarnaast worden lenzen en reflectoren toegepast. Het licht is daardoor gelijkmatig, helder en goed gericht. 

  Zo weet u zeker dat thuis, maar ook in uw hotel, winkel of kantoor, dat uw verlichting helpt en niet hindert!

 

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    info@unifit.nl

  • KVK  08067233
    BTW NL808944125B01

https://www.high-endrolex.com/9

https://www.high-endrolex.com/9