https://www.high-endrolex.com/9

Een Red Dot Award voor de LINIJA van Baltensweiler!

 

LINIjA is een stijvol hanglampsysteem van Baltensweiler in een tijdloze stijl, uitgevoerd in aluminium en zwart aluminium. Met dit eenvoudige en zeer functionele ontwerp heeft de armatuur al indruk gemaakt bij de Plus X Award, ICONIC Innovation Award en de German Design Award. Het systeem is nu bekroond met een Red Dot Award.

Het systeem bestaat uit een spanningsrail waaraan hanglampen en spots kunnen worden bevestigd (maximaal 10). Door de uitstekende lichtkwaliteit en kleurweergave, gecombineerd met verblindingsbescherming, is dit systeem ideaal voor tafels en toonbanken. De bijbehorende transformator is al in de rails geïntegreerd.

Het lichtsysteem is flexibel en daardoor zeer geschikt voor bijvoorbeeld uitschuiftafels. De spots en hanglampen kunnen eenvoudig langs de rails worden verschoven. De hanglampen zijn ook in de hoogte verstelbaar. Doordat ze niet verblinden kunnen ze hoog hangen zonder dat dat problemen geeft. De ideale hoogte is ca. 70 - 80 cm boven de tafel. De hanglampen kunnen individueel worden bediend. Een eenvoudige draai schakelt ze aan en uit. Ze beschikken over twee helderheidsniveaus (100% en 15%).

Er zijn vier verschillende raillengtes beschikbaar: 90 cm, 140 cm, 190 cm, 240 cm. Voor langere tafels kan de rail door middel van een railconnector worden verlengd. De rail kan direct aan het plafond worden gemonteerd, maar ook lager worden opgehangen.

Het LINIjA verlichtingssysteem is verkrijgbaar in natuurlijk of zwart geanodiseerd aluminium. Meer informatie vindt u bij de LINIjA in ons bestelportaal. 

Wilt u bestellen en bent u een van onze dealers? Welkom!  
Bent u dat niet? Dan bent u van harte welkom als klant bij één van onze Baltensweiler dealers. U vindt het overzicht hier.

Neem contact op!

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    info@unifit.nl

  • KVK  08067233
    BTW NL808944125B01

https://www.high-endrolex.com/9

https://www.high-endrolex.com/9