https://www.high-endrolex.com/9

Schakelmateriaal in unieke tinten - Black Stone Chelsea

Meljac schakelmateriaal is uniek. Een van de meest bijzondere eigenschappen is de diversiteit in kleur. Deze ontstaat in de eerste plaats door de keuze van hoogwaardige materialen, zoals messing, koper en staal. Deze worden op verschillende manieren geborsteld waardoor verschillende lichtreflecties ontstaan. Denk aan licht geborsteld, medium geborsteld, spiegelend en mat.

Daarnaast worden verschillende vernis varianten gebruikt. Deze beschermen het materiaal en geven nog wat extra glans en kleur. Zo ontstaan donkerder varianten, blauwige tinten en heldere gouden tinten. Vervolgens worden de producten afgewerkt door elementen te graveren of door relief aan te brengen. Door deze bescheiden bewerking houden de elementen van Meljac hun natuurlijke uitstraling. En hiermee passen ze in ieder interieur waar u een luxe uitstraling aan wilt geven. 

Een goed voorbeeld is de laatste afwerking: Black Stone Chelsea. Dit is een donkere bronzen kleur met een matte afwerking. De messing rand geeft een elegante finishing touch aan het strakke ontwerp dat de kwaliteit van het materiaal goed laat zien. De Black Stone Chelsea afwerking past hierdoor perfect in zowel moderne als traditionele interieurs als een integraal onderdeel van het  interieurontwerp. 

nouvelle finition black stone chelsea

Met deze nieuwe toevoeging bevat de MELJAC-kleurenkaart nu 30 afwerkingen. 

kleurenmeljac4

 kleurenmeljac3

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Meljac? Kijk op onze productpagina, of neem contact op! 

Of.. kom naar onze stand op het ETC. We hebben daar alle afwerkingen van Meljac staan, en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. 

 

 

 

 

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    info@unifit.nl

  • KVK¬† 08067233
    BTW NL808944125B01

https://www.high-endrolex.com/9

https://www.high-endrolex.com/9