https://www.high-endrolex.com/9

Tunto: ontmoeten met een glimlach

Tunto is Fins voor gevoel, en gevoel is bij Tunto’s Finse hoofdontwerper Mikko Kärkkäinen nog steeds het uitgangspunt. Gevoel voor het hout waar hij mee werkt en de klanten waar hij voor ontwerpt. 

 tunto prod

De ontwerpen worden met de hand geproduceerd in de eigen workshop. De verschillende onderdelen kunnen in allerlei vormen kleuren afmetingen en afwerkingen worden geleverd. Dit maakt de productie van unieke stukken mogelijk, die aansluiten bij datgene wat een designer of architect voor ogen heeft bij het inrichten van een ruimte.

Het gevoel van Tunto is uniek: het combineert licht en warmte, hoge kwaliteit en een heel eigen speelsheid. Hier is de sfeervolle lounge van het VALO Hotel uit Helsinki een goed voorbeeld van. Dit moderne hotel biedt overnachtingen maar ook nieuwe diensten zoals coworking-spaces.

BeFunky collage 1

Hier vinden we TUNTO’s prijswinnaar: de "Ballon Pendant". Acht “Ballonnen” verlichten het koffiepunt en creëren zo een centraal punt in de ruimte, geschikt voor ontmoeting en ontspanning.

Valo Hotelli Modeo c Hannakaisa Pekkala 22

De Ballonnen roepen een warme sfeer op, doorbreken de zakelijke strakke lijnen en zorgen voor een glimlach. Een gemeenschappelijke ervaring: want wie heeft als kind nou geen ballon gehad?

Tunto

Contact
  • Gildenstraat 14
    3861 RG Nijkerk NL
    T 033 247 03 41
    info@unifit.nl

  • KVK  08067233
    BTW NL808944125B01

https://www.high-endrolex.com/9

https://www.high-endrolex.com/9